Facadeisolering

Flot facade, et sundere indeklima og en lavere varmeregning

Overvejer I som mange andre at få facadeisolering på f.eks. patriciavillaen, boligkomplekset, erhvervsejendommen eller institutionen? Hos Sahner-Byg hjælper vi både private boligejere, institutioner og virksomheder med facadeisolering i hele København samt områderne omkring både Roskilde og Gentofte og Holbæk..


Mange fordele ved en facadeisolering

Der er flere fordele ved facadeisolering. Du får først og fremmest en ny, lækker facade, ligesom bygningens indeklima forbedres markant. Herudover er der ofte penge at spare på varmeregningen, da en facadeisolering typisk er energibesparende.

Facadeisolering

Fokus på miljøet

Facaderenovering med tilhørende isolering er et effektivt bud på, hvordan man opfylder de skærpede krav til energieffektive boliger og bygninger på en sådan måde, at miljøet belastes mindst muligt. Vi er meget bevidste om vores fælles ansvar når det kommer til miljøet og derfor vil vi anbefale en facadeisolering.

Du kan bl.a. læse en artikel omvores arbejde på området her.


Lad os står for din facadeisolering

Skal facaden renoveres, er det også en god idé at overveje facadeisolering. På den måde kan du slå flere fluer med ét smæk. Hos Sahner-Byg kan vi give dig en vedligeholdelsesfri facade, komme fugtproblemer til livs og isolere bygningen samtidigt.


Vi samarbejder med Weber

Facaderenovering er i rivende udvikling. For at kunne tilbyde markedets bedste facadeisolering, slanke løsninger og pudsematerialer er det derfor vigtigt løbende at holde sig opdateret.

Hos Sahner Byg har vi et tæt samarbejde med Weber – en kvalitetsbevidst udbyder af bl.a. facadeisolering og overfladebehandling af mur og facade. Her igennem er vi på forkant med udviklingen og kan garantere markedets bedste løsninger og udførselsmetoder inden for facadeisolering.


Kontakt os i dag hvis du vil vide mere om facadeisolering

Søger du en troværdig, erfaren og kompetent samarbejdspartner til din facadeisolering, ser vi frem til jeres henvendelse. Vi er en ideel løsning når det kommer til facadeisolering for private, erhverv og institutioner på det meste af Sjælland, især Nordsjælland, herunder Gentofte, Holbæk Roskilde samt naturligvis København.

Kontakt os for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Facadeisolering København, Gentofte, Holbæk Og Roskilde

Vi klarer facadeisolering fra København til Holbæk, med erfaring i både Roskilde og Gentofte.

Eksempler på facadeisolering