Facaderenovering

Vi renoverer alle typer facader

Går du med drømmen om at få renoveret facaden på f.eks. villaen, domicilet eller institutionen? Så er Sahner-Byg et oplagt valg. Med mange års erfaring inden for facaderenovering fra opgaver i byer som Holbæk, Gentofte, Roskilde og hele København, har vi stor kompetence på området – hvad enten du som privat boligejer, boligforening eller erhvervsvirksomhed, har brug for hjælp.


Mange års erfaring

Gennem mange år i branchen med endnu flere opgaver, har vi opbygget en stor og solid erfaring. Med denne erfaring kan vi håndtere alle former for facaderenovering uanset hvilke forhindringer eller besværligheder der skulle forekomme. 

Facaderenovering

Alle former for facaderenovering

Vi står naturligvis til rådighed på traditionel facaderenovering, hvor bl.a. sandblæsning og højtryksrensning benyttes. Herudover er vi en fornuftig samarbejdspartner på mere specielle og komplicerede projekter, f.eks. facaderenovering af en ældre patriciavilla.

Vi er specialister på følgende områder:

  • Omfugning
  • Filtsning
  • Vandskuring
  • Nyt murværk

Vi kan dermed klare alle former for facaderenovering.


Dine ønsker i fokus

Som professionel facaderenovatør er det vigtigt for os at du som kunde får præcis det du ønsker. Derfor tager vi altid en rådgivende snak om mulighederne for din facaderenovering inden vi begynder arbjedte. På den måde er vi sikre på at resultatet af din facaderenovering liver tilfredsstillende og det i håbede på og regnede med. Du kan læse om vores tidligere kunders oplevelser her.


Facaderenovering i høj kvalitet

Vi garanterer altid et stykke arbejde i høj kvalitet. Det kan vi til dels pga. vores dygtige medarbejdere, der alle er erfarne inde for facaderenovering, og derudover også vores valg af materialer fra Weber.


Vi er på forkant med udviklingen

Det er vigtigt for os, at de udførte facaderenovering lever op til jeres forventninger. Hos Sahner-Byg har vi derfor et tæt samarbejde med Weber – en professionel og kvalitetsbevidst udbyder af produkter til bl.a. opmuring, pudsning, isolering og overfladebehandling af mur/facade.

Gennem Weber holder vi os løbende opdateret på markedets nyeste materialer og udstyr. På den måde kan vi tilbyde en ideel løsning, når I søger hjælp til facaderenovering.


Kontakt os og hør mere om facaderenovering

Med base i Holbæk er vi en ideel samarbejdspartner på det meste af Sjælland. Vi har mange års erfaring med facaderenovering i områderne omkring Gentofte, Holbæk & Roskilde samt hele København. Har du spørgsmål til facaderenovering – eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave – er du naturligvis velkommen til at kontakte os på tlf. 59 46 21 41.Vi kan også hjælpe med facadeisolering, tilbygninger, ejendomsrenovering, nybyg eller andet murerarbejde.

Vi ser frem til din henvendelse.

Eksempler på facaderenovering