Totalentreprise

Kvalitetsbevidst totalentreprise

Som murerforretning kan vi tilbyde totalentreprise, hvor vi tager os af det overordnede ansvar for projektet. Med et hold af faste og professionelle samarbejdspartnere, sørger vi for, at du som kunde skal tænke på mindst muligt, før og under byggeprojektet står på.


Vi klarer din totalentreprise

Flere af vores opgaver er i nærområdet omkring Holbæk og Gentofte, men vi kører naturligvis også gerne til fx Roskilde eller København efter en spændende totalentreprise. Vi udfører både opgaver for private kunder samt virksomheder og institutioner.


Undgå uoverskuelig arbejdsgang

Det kan for mange af vores kunder være svært at overskue projektets arbejdsgang, og i hvilken rækkefølge de forskellige håndværkere skal påbegynde arbejdet. Derfor tilbyder vi at strukturere din totalentreprise på bedste vis, så der ikke opstår misforståelser, uoverensstemmelser og forsinkelser på byggeprojektet.


Information om totalentreprise

Vi kan tilbyde dig en god og erfaringsrig rådgivning, som sikrer, at du kommer godt fra start med dine boligdrømme. Hos Sahner Byg udfører vi jævnligt totalentreprise, og kender derfor alt til processen, hvad man skal tage højde for og hvilke forventninger vores kunder har til forløbet.


Kontakt os gerne

Vi har allerede hjulpet mange glade kunder med totalentreprise i Gentofte, Holbæk, Roskilde og København - og er også klar til at hjælpe dig!
Går du med tanker om et byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os på telefon 59 46 21 41.