Tilbygning og ombygning

Vi foretager enhver tilbygning

Hos Sahner Byg løser vi alle opgaver inden for om- og tilbygning. Vi har hjulpet både private boligejere, erhvervsvirksomheder, boligforeninger og institutioner med både tilbygning og ombyging i områderne omkring Gentofte, Holbæk, Roskilde og hele København. Både traditionelle og mere komplicerede projekter, store som små.


Vi tager udgangspunkt i Jeres ideer og ønsker

Når I kontakter os om f.eks. en tilbygning, så aftaler vi et uforpligtende byggemøde på jeres adresse. Her får vi et indblik i jeres idéer til renoveringen, og sammen finder vi en løsning, der imødekommer jeres ønsker til det endelig resultat og økonomiske formåen.

Badeværelser

Vi har overblikket over Jeres tilbygning

Der er mange muligheder for at give din bolig nyt liv med en tilbygning eller ombygning.

På større projekter kan en tilbygning eller ombygning virke uoverskuelig. Vælger I Sahner Byg som samarbejdspartner, modtager I altid et samlet skriftligt tilbud på entreprisen, hvor alt er medregnet – alt fra materialer og underleverandører til oprydning, når entreprisen afleveres. Det samme gælder naturligvis også ved nybygning.


Kommunikation og dialog

Vi sætter pris på den gode dialog. Vi ved at kommunikation er vigtig når man bygger en tilbygning. Både for Jeres skyld, så I er med på hvad der foregår, men også for håndværkerne imellem, så vi får det maksimale ud af deres tid. Arbejdet udføres af vores dygtige, lokale håndværkere, der gerne kommer med gode input og idéer til din om- eller tilbygning.


Vil du vide mere om om- eller tilbygning?

Hvad enten I mangler hjælp til f.eks. et nyt børneværelse eller renovering af køkkenet, ser vi frem til at høre fra jer. Vi er beliggende i Holbæk og har hjulpet kunder med tilbygning på det meste af Sjælland, især Nordsjælland, herunder Gentofte, Holbæk Roskilde samt naturligvis København.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på en tilbygning eller mere information om vores generelle services, er I velkomne til at kontakte os på tlf. 59 46 21 41. Vi ser frem til jeres henvendelse.


Tilbygning i København , Roskilde , Holbæk Og Gentofte