Isolering i absolut topklasse

Skal vi hjælpe dig med papirisolering?

Hos Sahner Byg har vi gennem årene foretaget isolering for talrige kunder, især i nærheden af Gentofte, Holbæk, København og Roskilde. Vi kan derfor også bryste os af at have mange tilfredse kunder.


Stor effekt på varmeregningen

En god isolering har en større effekt på din varmeregning end du tror. Du kan her læse om Torben Brixs oplevelse af vores isolering. Torbens årlige forbrug faldt med 25% efter vores isolering af hans bolig.

Isolering i absolut topklasse

Mange års erfaring med papirisolering

Vi har udført professionelt isoleringsarbejde i mange år, og kan derfor garantere et resultat af høj kvalitet. Vi hjulpet mange husejere, både erhverv og privat, med isolering i byer som Gentofte, Holbæk, Roskilde og København.


Uddannede energivejledere

Vi er uddannede energivejledere, og kan derfor være jer behjælpelige, hvis I ønsker, at finde ud af præcist hvor huset bør efterisoleres. Vi er erfarne og kompetente i at foretage en termografering, som afslører eventuelle kuldebroer, huset måtte have.


Hvordan foregår en isolering med papir?

Vi klarer isolering ved at indblæse papirisolering – det er både hurtigt, effektivt og renligt – derfor efterlader vi os stort set heller ingen spor, når vi er færdige med arbejdet.


For din sikkerheds skyld

Når vi har truffet valget om at benytte papiruld som isolering, er det i høj grad fordi materialet er vandafskyende og brandhæmmende, hvilket ikke gør sig gældende for alle typer af isolering.

Sahner Byg benytter det eneste avis-baserede produkt til isolering, som ikke er tilsat potentielt skadelige tilsætningsstoffer såsom borax, borsalte og ammoniumhydroxid. Produktet vi benytter hedder Thermofloc borfri papirisolering, og er din garanti for en god kvalitet af isolering.


Ring for rådgivning eller uforpligtende tilbud på isolering

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du står med spørgsmål omkring isolering. Med de mange opgaver med isolering i byer som Holbæk, Gentofte, Roskilde og København, det er blevet til gennem årene, kan vi efterhånden svare på det meste. Derudover giver vi dig naturligvis gerne et uforpligtende tilbud, hvis du måtte ønske det.


Kontakt os på tlf. 59 46 21 41 - En nærmere beskrivelse af papirisolering kan du finde på dette link
Vi kan også hjælpe med
facaderenovering, facadeisolering, tilbygninger, ejendomsrenovering, nybyg eller andet murerarbejde.

Eksempler på isolering med papiruld