Ejendomsrenovering

Mange års erfaring med ejendomsrenovering

Trænger din ejendom til en renovering, kan vi med sikkerhed klare opgaven for dig. Vi har nemlig mange års erfaring med ejendomsrenovering fra opgaver i byer som Gentofte, Holbæk, Roskilde og store dele af København.


Alt i ejendomsrenovering

Hos Sahner Byg beskæftiger vi os med alt inden for ejendomsrenovering. Vi er en murerforretning, som fokuserer på et godt og professionelt håndværk, og vi ønsker altid at sætte os ind i vores kunders individuelle ønsker, behov og problemstillinger, i forhold til deres bolig.


Vi hjælper med dine boligdrømme

Alle har boligdrømme, og mange går med tanker om at få istandsat deres bolig. Dog bliver det blot ønsketænkning for mange danskere. Nu har du muligheden for at realisere dine boligdrømme, og vi står klar til at hjælpe dig med din ejendomsrenovering.

Med faste samarbejdspartnere inden for de forskellige håndværksområder, kan vi klare en total ejendomsrenovering, uden problemer.


Vi står gerne for din ejendomsrenovering

Uanset om du skal have renoveret facaden, lavet en tilbygning eller en anden form for ejendomsrenovering, kan vi hjælpe dig godt på vej. Med vores rådgivning og ekspertise, kan vi fremlægge vores bud på en gennemført ejendomsrenovering, hvis du selv er i tvivl om, hvad der skal laves. Vi kan vise vores portefølje af vellykkede renoveringer, som måske kan få dig på rette spor.


Kontakt os gerne

Vores virksomhed er beliggende i Holbæk, men vi har også klaret ejendomsrenovering i bl.a. Gentofte, Roskilde, Holbæk, København og andre byer på Sjælland. Ønsker du at høre mere omkring vores arbejde, er du naturligvis velkommen til at ringe til os på telefon 59 46 21 41. Vi hjælper dig også, hvis du står over for nybygning.


Vi kan også være behjælpelige med facaderenovering eller andet murerarbejde