Nybygning

Stor erfaring med nybyg

Ønsker du nybygning, men ved du ikke hvor du skal starte? Vi har udført nybygning i byer som Holbæk, Gentofte, Roskidle og hele København og har stor erfaring med det. Som professionel byggeansvarlig har vi udført nybyggeri til både private og erhvervsvirksomheder og vi hjælper jer gerne hele vejen.


Byggeansvarlig til din nybygning

I har købt grunden og drømmehuset er tegnet. Nu mangler I bare en sparringspartner til den generelle nybygning. En til at opføre huset og være byggeansvarlig for hele projektet.

Vi har i Sahner Byg stor erfaring med netop disse opgaver, og vi sørger for at alle opgaver i forbindelse med Jeres nybygning bliver udført korrekt og til aftalt tid. På den måde slipper i for den hovedpine det kan være at koordinere samarbejdet mellem de mange fag der er indblandet i et projekt som dette. Vi har mange samarbejdspartnere hvis arbejde vi kan stå inde for og dermed trygt kan tage med på Jeres nybygning.

Nybygning

Vi samler alle håndværksfag

En nybygning kræver mange håndværkere med hver deres profession. Murerne skal mure, tømrerne skal lave tag og elektrikerne skal lave el. Vi sørger for alle materialer samt underleverandører til Jeres nybygning, så I ikke skal bekymre Jer om noget under hele projektet.

Undervejs vil vi, som byggeansvarlig, være jeres kontaktperson og løbende holde jer underrettet om forløbet i Jeres nybygning.


Skal vi hjælpe med din næste nybygning?

Vi har allerede hjulpet mange kunder over alt på Sjælland, og har bl.a. arbejdet med nybygning i København, Roskilde, Gentofte og Holbæk, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os idag på telefon 59 46 21 41.


Vi kan også hjælpe med tilbygninger, facadeisolering, ejendomsrenovering, facaderenovering eller andet murerarbejde.

Eksempler på nybyg